Yarie Blender – японска блесна за български риби

Съвсем скоро на нашия пазар се появи нова въртяща блесна на японската марка Yarie, като името на модела е Blender.

Блесната е от типа inline, като известните и много резултатни блесни Panther Martin, но е изработена с изключителна прецизност и внимание към детайлите – японско качество.

Листото има лека чупка, за по-лесно завъртане, а блесната е оборудвана с много остра кука Owner ST-11 UL кука, която прониква много добре в твърдите усти на пъстървите.

Утежнението e с много специфична, ъгловата форма, която не е случайна. Благодарение на нея, центърът на тежестта на тялото е изнесен максимално встрани и завъртането му във водата е много трудно. Съответно, усукването на линията е сведено до минимум, нещо много важно за една въртяща блесна.

Наред с трудното превъртане, Yarie Blender e оборудвана с вграден вирбел, който още повече свежда до минимум усукването на линията. При търсене на по-едри риби, фината тройка може да бъде подменена с единична кука.

Yarie Blender има силна вибрация, която по време на проводка се усеща отлично от риболовеца. Блесната е изключително подходяща за риболов в течение, като се развърта отлично във всичките му посоки. Пробива бързата вода и слиза максимално близо до укритията на пъстървата, като не спира да се върти дори за миг.

За момента, блесните Yarie Blender се предлагат в 2 грамажа, които са най-универсални за нашите условия – 3.5 g и 4.2 g.

В различни цветове:

SP1 – Златно листо, преливащо в червено + червено тяло

SP2 – Златно, матово листо, преливащо в червено + бяло тяло

SP3 – Злато листо, преливащо в зелено + златно тяло

SP4 – Златно листо, преливащо в черно + жълто тяло

SP5 – Златно листо + електрикаво жълто тяло

SP6 – Сребърно листо + електриково зелено тяло

SP7 – Сребърно листо, преливащо в маджента + eлектриково розово тяло

SP8 – Сребърно листо, преливащо в зелено + тяло зелен металик

SP9 – Сребърно листо + тяло, преливащо от бяло в розово

SP10 – Сребърно листо, преливащо в синьо + синьо тяло

Yarie Blender е една страхотна, въртяща блесна, която има място в кутията на всеки спинингист, който търси целенасочено пъстърва, кефал и костур.

За въпроси и поръчка, може да се свържете и с мен на фейсбук страницата ми: https://www.facebook.com/vankocraft/

Yarie Blender – японска блесна за български риби